Azelőtt amielőtt kaptam egy kutyát, akkor is IMÁDTAM a kutyákat.Mindig amikor láttam egy kutyát magárahagyva szinte könnyezni kezdett a szemem.

Nézzétek meg ezt az összeállítást amit én készítettem:

1.Minek kutya annak az embernek aki azután kidobja a házából?Legalább egy menhelyre elvihetné.Ez az ember ÁLLATKINZÓ.Sok ilyen sorozatot szogtam nézni az ANIMAL PLANATEN de nem valami szép látvány.Amit én láttam.....LEÍRHATATLAN.

Na de azért megpróbálom leírni.

Bevittek egy magárahagyott kutyát az állatorvoshoz, és a kutyának a szőre....Olyan volt mint egy darab nagy kő,a kutyát el kellet altatni, hogy letudják vágni róla a szört, amikor vágták akkor a nyakánál ott volt egy BOLHANYAKÖRV ami eggyáltalán nem látszott a kutya szőre miatt.Amikor lenyírták a kutyus felis éberett és olyan cuki volt.Szerencsére megmentették a kutyust.

De olyat is láttam, hogy kicsi ÚJSZÜLÖTT kutyákat hagytak magára.Hát milyen ember az ilyen?Ha nem tudja eltartani vigye be egy menhelyre.

Kutyusok a menhelyen:

A kutyák nemhiába kerülnek menhelyre:Mert a kutyák kennelben vannak.Gondolj bele mennyire boldoggát teszi az a kutyát, hogy egy új családba kerülhet, és tiszta életet kezdhet.Vagy esetleg ő még pici és csak most kerül egy családhoz.De neki (nem minden setben) csalódnia kell.Mert elhanyagolják, esetleg verik.

Most nézd meg szegény kis kutyákat.

 

Bye:Szabina

Saját szöveg ha ki szeretnéd tenni az oldidra léccy írd meg

Diavetítő