Drogdílert fogtak a kommandósok Nyíregyházán. A terjesztőtől lefoglalt kábítószer feketepiaci értékét, a hígításától függően, 400 ezer és 1 millió forint közöttire becsülik.

Drogterjesztőt fogott el Nyíregyházán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési szolgálata.

A 35 éves gyanúsítottra csütörtökön a 4-es számú főút egyik parkolójában ütöttek rajta a Jonatán akciócsoport civil ruhás kommandósai. A férfi futva próbált menekülni, de a közeli erdőben utolérték. Az elfogáskor sem a férfinél, sem pedig a kocsijában nem találtak kábítószert, ezért nyomkövető kutyával vizsgálták át azt az útvonalat, amelyen menekülni próbált. A rendőrkutya néhány perc alatt megtalálta a férfi által futás közben eldobott, a hóban nem látható, fehér port tartalmazó zacskót, amelyben 30 gramm kokain volt.

A gyanúsított lakásán tartott házkutatás során a nyomozók további 20 gramm olyan vegyi anyagot találtak, amellyel eladás előtt hígítani szokták a kábítószert. A terjesztőtől lefoglalt drog feketepiaci értékét, a hígításától függően, 400 ezer és 1 millió forint közöttire becsülik a nyomozók. Az elfogott férfi szervezetében is találtak kokaint. A büntetlen előéletű férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Szerző: kutyuslap3 | 2011. március 12.
Diavetítő